• Rolex Oyster Perpetual Milgauss 40MM REF. 116400GV watch, silver
  • Rolex Oyster Perpetual Milgauss 40MM REF. 116400GV watch, silver
  • Rolex Oyster Perpetual Milgauss 40MM REF. 116400GV watch, silver
  • Rolex Oyster Perpetual Milgauss 40MM REF. 116400GV watch, silver

Rolex

42,500.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1253
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Rolex

MODEL: Oyster Perpetual Milgauss 40MM REF. 116400GV


DETALII MECANISM: automatic "in-house" Rolex 3131, 31 rubine, 28.800 v.p.h., rezerva de mers 50 ore. Mecanism capsulat in cusca "Faraday" cu balansier confectionat din aliaj antimagnetic "Parachrom-Blu" pentru o foarte buna rezistenta antimagnetica.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orar si minutar, secundar central portocaliu in forma de fulger. Acest model de secundar a echipat primul Milgauss cu referinta 6451 din anul 1956. Cadranul negru mat cu markeri orari luminosi in culorile verde si portocaliu.

DETALII EXTERIOR: carcasa “oyster” din inox, diametrul 40 mm, bratara “oyster” din inox. Coroana este prevazuta cu filet. Geam verde din safir cristal. Etanseitate 100 metri.

STARE CEAS: Foarte buna.Rolex este una din cele mai prestigioase firme producatoare de ceasuri si una din firmele cu istorie din domeniu. In prezent firma ocupa primul loc in topurile referitoare la fiabilitate si popularitate. Incepand din 1930 si pana in zilele noastre, manufactura continua sa inoveze si in prezent sa lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondata in 1905 de catre Hans Wilsdorf si Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifica marca producatoare de ceasuri de lux, cu o productie de 2.000 de ceasuri pe zi. In prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.

Rolex a introdus in anul 1956 colectia Oyster Perpetual Milgauss cu numarul de referinta 6451. Modelul Milgauss este un ceas cu rezistenta antimagnetica, dedicat celor care lucreaza in centrale electrice, unitati medicale si laboratoare de cercetare, unde campurile electromagnetice pot  deregla usor un ceas automatic obisnuit. Mecanismul modelului actual este confectionat cu aliaj antimagnetic (Parachrom - Blu) iar mecanismul ceasului este protejat intr-o cusca tip Faraday. Milgauss este numit astfel pentru ca poate rezista la o densitate de flux magnetic de 1.000 gauss.

Primul modelul a fost intrerupt de Rolex in anul 1988 si reeditat in anul 2007, de cand este produs neintrerupt pana in ziua de azi, cu noua referinta 116400. 

În prezent, exista trei versiuni pentru modelul Milgauss : cadran alb sau cadran negru cu geamul din safir cristal incolor, si GV (Glace Verte) cunoscut ca model " Aniversar", cu cadranul negru si cristal safir colorat verde.


Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept